ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013» розпочав роботу (Відео)

ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013» розпочав роботу у Києві на території Міжнародного виставкового центру.

Офіційне відкриття ХІІ Міжнародного виставкового форуму відбулося 24 вересня 2013 року.

Після урочистої церемонії на відвідувачів чекали захопливі показові виступи рятувальників і Кінологічної служби, а також демонстрації техніки і роботи аварійно-рятувального обладнання.

Традиційно гостей церемонії вітав оркестр Центру музичного мистецтва Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Організатори Форуму «Технології захисту / ПожТех-2013» — Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Державна служба гірничого нагляду і промислової безпеки України і ТОВ Міжнародний виставковий центр.

Показовий виступ Кінологічної служби (0:31 хв.):

Показовий виступ рятувальників (0:24 хв.):

Особливість формату Форуму — його універсальність: у програмі як спеціалізовані демонстрації новітнього обладнання та техніки, науково-практичні конференції з техногенної і пожежної безпеки, так і цікаві демонстрації для усіх бажаючих дізнатися про роботу рятувальних служб і фахівців у сфері безпеки людини та захисту від надзвичайних ситуацій.

               

Учасники ХІІ Міжнародного виставкового форуму — понад 100 провідних фірм-виробників спеціального обладнання та техніки вітчизняного і закордонного виробництва, а також інженери з техніки безпеки, охорони праці та екології, з капітального будівництва і закупівель, командний склад аварійно-рятувальних та пожежних підрозділів, фахівці з проектування, монтажу і систем безпеки та раннього виявлення надзвичайних ситуацій, співробітники департаментів ресурсного забезпечення, сил цивільного захисту, охорони здоров’я та медико-біологічного захисту, представники науково-дослідних та освітніх установ Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці нормативно-технічних відділів ДСУНС.

Серед учасників заходу і «Український союз пожежної та техногенної безпеки», представлений у Громадській раді при МНС України.

Громадська рада при МНС України взяла участь у роботі Форуму у статусі інформаційного партнера.

               

               

              

    

ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013» триватиме у Києві до 26 вересня 2013 року.

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України

Один комментарий к “ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013» розпочав роботу (Відео)

  1. Олег Олійник

    Щира дяка за оперативний та традиційно високопрофесійний фото-репортажний супровід Форуму! 😉

Обсуждение закрыто.