XIV Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2015»: Запрошення

XIV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех-2015” — щорічна виставка з техногенної та промислової безпеки — відбудеться 22-25 вересня 2015 року.

За 13 років існування форум набув статусу головного галузевого виставкового проекту у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи.

Форум “Технології захисту / ПожТех-2015” — це не лише демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, але й впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.

Подія №1 у сфері цивільного захисту
За 13 років існування форум “Технології захисту / ПожТех” став авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, а також важливим професійним заходом для спеціалістів з охорони праці та рятувальників.

Спеціальний розділ
Функціонування об’єктів енергетичного комплексу пов’язане з високим ризиком виникнення надзвичайних ситуацій, що викликає особливу увагу до питань безпеки інфраструктури, захисту персоналу та цивільного населення як самих цих об’єктів, так і населених пунктів, у яких вони розташовані.

Одночасне проведення протягом 5 років виставкових заходів “Технології захисту / ПожТех” та “Енергетика в промисловості” дало поштовх для виникнення теми “Безпека в ПЕК” та дозволяє максимально ефективно налагодити взаємозв’язок між спеціалістами сфери безпеки та енергетичного комплексу.

Переваги участі у Форумі
Експозиція Форуму — це унікальна бізнес-платформа для презентації нових продуктів та реклами товарів, які вже користуються попитом серед цільової аудиторії по всій Україні: від технічного персоналу до топ-менеджерів виробничої та торгової сфер, державних установ.

Експозиція надає можливість дізнатись про змінні потреби ринку “з перших рук”, продемонструвати переваги обладнання не лише в статиці, а й у дії під час демонстраційних показів на відкритому майданчику.

Гарантована увага
Одне з основних завдань організаторів — гарантування високої відвідуваності — вирішується завдяки напрацьованому роками авторитету заходів та об’ємній базі даних контактів, насиченій рекламній кампанії, а також програмі семінарів з особливо актуальних питань у сфері промислової безпеки та цивільного захисту.

Програма заходів націлена на створення та підтримку інтересу цільової аудиторії відвідувачів та ЗМІ. Ми пропонуємо різноманітність подій: від видовищних (демонстраційні покази гасіння осередків загорянь, порятунок з висоти і т.д.) до інформаційно-навчальних (семінари, конференції).
Експозиція форуму “Технології захисту / ПожТех” надає повний огляд ринку та можливість спілкування, обміну ідеями та думками в неформальній обстановці з експертами з усіх областей України. Саме тому для Вас, як для учасника, Форум є ідеальною площадкою для демонстрації переваг та можливостей продукції.

Відвідувачі
Щорічно Форум збирає від 3000 до 5000 спеціалістів та зацікавлених людей для обговорення великої кількості актуальних сьогодні питань, що стосуються промислової та пожежної безпеки. Більше 90% відвідувачів приходять на виставку дізнатись про останні розробки та побачити новітні продукти в області пожежної та техногенної безпеки, засобів захисту та рятування. Основною метою відвідування більш, ніж 70% з них є розвиток торгівельних відносин.

Запрошуємо Ваше підприємство взяти участь в XIV Міжнародному виставковому форумі “Технології захисту / ПожТех-2015”. Участь у виставці стане доброю можливістю для закріплення позициї Вашого підприємства на ринку та сприятиме укладанню взаємовигідних контрактів.

Сайт «Безпека Людини» традиційно бере участь у роботі Форуму у статусі інформаційного партнера.

Розклад роботи виставки

Організатори:
Державна служба України з надзвичайних ситуацій
ТОВ “Міжнародний виставковий центр”

За підтримки:
Асоціація “Техногенна безпека і цивільний захист населення”

Генеральний інформаційний партнер:
Журнал «Охорона праці і пожежна безпека»

Генеральний медіа-партнер:
Журнал «Бізнес і безпека»

Ексклюзивний медіа-партнер:
Журнал «Надзвичайна ситуація»

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро “Лівобережна”

Контакти:
тел.: (044) 201-11-64, e-mail: protech@iec-expo.com.ua