ХІІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2014»: Відкриття

ХІІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2014»ХІІІ Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех-2014” розпочав роботу і триватиме у Києві на території Міжнародного виставкового центру у період з 23 по 25 вересня 2014 року.

Виставковий форум відбувається за організації Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.

Щорічно програма Форуму налічує численні інформаційно-навчальні та науково-практичні семінари і конференції, експозицію сучасних технічних систем пожежної та техногенної безпеки та засобів захисту і забезпечення безпеки людини, а також демонстраційні покази техніки та показові виступи рятувальників.

Спеціальний розділ присвячено функціонуванню об’єктів енергетичного комплексу. Вже третій рік поспіль одночасне проведення протягом виставкових заходів “Технології захисту / ПожТех” та “Енергетика в промисловості” дає поштовх для виникнення теми “Безпека в ПЕК” та дозволяє максимально ефективно налагодити взаємозв’язок між спеціалістами сфери безпеки та енергетичного комплексу.

 

Щорічно Форум збирає від 3000 до 5000 спеціалістів та зацікавлених учасниківПід час роботи ХІІІ Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех-2014” відвідувачі також матимуть можливість виміряти рівень внутрішнього випромінювання в організмі на стенді Українського державного об’єднання «Радон», а також взяти участь у майстер-класі «Особливості надання домедичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях».

Громадська рада при МНС України та офіційний сайт «Безпека Людини» беруть участь у роботі Форуму традиційно у статусі інформаційного партнера.

Експозиція сучасних технічних систем пожежної та техногенної безпеки і засобів захисту     Експозиція сучасних технічних систем пожежної та техногенної безпеки та засобів захисту     Майстер-клас "Особливості надання домедичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях"     Майстер-клас "Особливості надання домедичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях"Експозиція раритетних пожежних машин     Українське державне об'єднання Радон проводить вимірювання рівня внутрішнього випромінювання в організмі людини     Результати вимірювання рівня внутрішнього випромінювання в організмі можуть отримати усі відвідувачі цьогорічного Форуму     У зовнішній експозиції Виставкового форуму представлені зразки сучасної рятувальної техніки

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України