I Всеукраїнський форум «Податки та захист бізнесу» відбудеться у Києві

Всеукраїнський форум «Податки та захист бізнесу» відбудеться у столичному готелі «Русь» 1 жовтня 2013 року.

Організатор Форуму – Київський центр підтримки і розвитку бізнесу.

Форум збере близько трьохсот учасників – перших осіб підприємств, керівників фінансових, юридичних підрозділів та служб безпеки.

Місія форуму: підвищення рівня правосвідомості підприємців, популяризація законних методів захисту бізнесу і податкового планування господарської діяльності.

Серед доповідачів заходу: Леонід Рубаненко (президент Спілки податкових консультантів України), Ігор Головань (ЮФ «Головань і Партнери»), Дмитро Гарний (КЦПРБ), Олександра Федак (КЦПРБ), Дмитро Сушко (PSP Audit), Олена Жукова (АФ «Сайвена аудит»).

На учасників чекають короткі змістовні доповіді з питань податкової політики держави, податкових аспектів зовнішньоекономічної діяльності, трансфертного ціноутворення, застосування норм нового КПК України та багато інших актуальних тем.

Подробиці участі – на сайті організатора

Програма

Безпека Людини — офіційний сайт Громадськоï ради при МНС України – інформаційний партнер Форуму

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України

I Всеукраїнський форум «Податки та захист бізнесу» відбудеться у Києві: 4 комментария

  1. Олег Олійник

    Гарна ідея проведення Форуму! Він буде цікавий власникам бізнесу та керівникам підприємств, працівникам фінансових та юридичних департаментів, і, в цілому, свідомим громадянам України, заінтересованим в озброєнні Правом.

  2. Дмитро Гарний

    Основна ідея форуму — залучити якомога більше учасників з числа підприємців. Аудиторія була сформована шляхом відкритої реєстрації. Оскільки участь у форумі безкоштовна, ліміт місць швидко вичерпався. Проект буде розвиватися, але надалі організатори переглянуть підхід до залучення учасників і участь у форумі, можливо, стане платною.

  3. Олег Олійник

    Гадаю, що підприємці гідно сприймуть Форум і всіляко підтримають його подальший розвиток, попри ймовірну оплатність заходу. Адже унікальність Форуму — в його учасниках-однодумцях і діалоговому форматі, а це — найближчий шлях до консенсусу в організаційній культурі підприємництва в Україні.

  4. Ірина Сташенко

    Розраховуємо, що проблеми у сфері законодавчого регулювання підприємництва, про які піде мова на Форумі, набудуть форми законодавчих ініціатив, а згодом — реальних змін для забезпечення свободи ведення бізнесу в Україні

Обсуждение закрыто.