ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013»: Запрошення

ХІІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех-2013» відбудеться у Києві на території Міжнародного виставкового центру 24-26 вересня 2013 року.

Форум «Технології захисту / ПожТех — 2013» проходить у форматі: виставка з пожежної, техногенної безпеки; демонстраційні покази пожежного та рятувального обладнання; семінари з підприємствами, що займаються проектуванням, установкою, експлуатацією та технічним обслуговуванням систем; конференція рятувальників.

Виставка з безпеки щорічно демонструє здобутки вітчизняних і зарубіжних розробників і виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту.

За 11 років існування форум набув статусу головного галузевого виставкового проекту у сфері рятувальної справи, промислової та пожежної безпеки.

Захід, головна тема якого, передусім, — безпека людини, об’єдує представників і державних установ, і приватних підприємств, і громадських організацій та усіх зацікавлених у проблемах і перспективах безпеки в Україні.

26.09.2012_3Виставка з безпеки відвідується професіоналами з усіх областей України — це інженери з техніки безпеки, охорони праці та екології, з капітального будівництва і закупівель, командний склад аварійно-рятувальних та пожежних підрозділів, фахівці з проектування, монтажу і виробництва систем безпеки та раннього виявлення надзвичайних ситуацій, співробітники департаментів ресурсного забезпечення, сил цивільного захисту, охорони здоров’я та медико-біологічного захисту та ін, представники науково-дослідних та освітніх установ Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці нормативно-технічних відділів ДСУНС.

Щорічно форум збирає від 3000 до 5000 фахівців і зацікавлених людей для обговорення великої кількості актуальних на сьогоднішній день питань, присвячених техногенній та пожежній безпеці.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Організатори:
• Державна служба України з надзвичайних ситуацій
• Державна служба гірничого нагляду і промислової безпеки України
• ТОВ Міжнародний виставковий центр

Співорганізатор:
• ЗАТ «Об’єднання виставкових компаній «Бізон» (Росія)
• Leipziger Messe International (Німеччина)

За підтримки:
Асоціації «Техногенна безпека і цивільний захист населення»
Українського союзу пожежної та техногенної безпеки

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, ст. м. «Лівобережна»

Контакти організаторів:
тел.: (044) 201-1164, e-mail: protech@iec-expo.com.ua

Замовлення запрошень:
Електронна форма для замовлення запрошень

Умови участі