Повідомлення щодо проведення шостого засідання Громадської ради при МНС України

05 липня 2012 року о 15.00 год. в залі Колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться засідання Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 год. до 14.55 год. у день проведення засідання.

До 18.00 год. 04 липня 2012 року на grmns@meta.ua слід надіслати підтвердження щодо участі у засіданні.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні, повідомте про поважність причини заздалегідь та надішліть свої пропозиції засіданню в електронному вигляді. 

У засіданні братимуть участь представники Міністерства: заступник начальника Управління медичного забезпечення – начальник Відділу медичного забезпечення та  охорони праці Людмила Йосипівна Шостак і начальник Відділу медико-біологічного захисту та профілактики невиробничого травматизму Маринюк Віталій Віталійович і заступник начальника цього ж Відділу Письменна Тетяна Володимирівна.

Проект Порядку денного засідання:

1. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на третій квартал 2012 року (Олійник О.В., до 5 хв.).

2. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення формування проекту Закону України «Про Основні засади державної політики у сфері профілактики травматизму невиробничого характеру» (Шостак Л.Й., Маринюк В.В., до 15 хв.).

3. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення здійснення превентивних заходів щодо запобігання надзвичайним ситуаціям на вибухонебезпечних об’єктах (Леонтієв О.І., до 5 хв.).

4. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення своєчасного реагування на надзвичайні ситуацій, рятування життя та здоров’я людини, яка потрапила у надзвичайну ситуацію та сприяння діяльності державним, комунальним, громадським та об’єктовим  аварійно-рятувальним службам України (Середа О.І, до 5 хв.).

5. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення членами Громадської ради при МНС України продуктивної інформаційної та комунікаційної політики через офіційний веб-сайт Громадської ради «Безпека людини», а також ефективного супроводу сайту (Олійник Ю.О., до 5 хв.).

6. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення створення на базі Міністерства надзвичайних ситуацій України єдиного органу управління щодо впровадження системи протимінної діяльності та її реалізації в Україні (Шмерего О.Б., Василевський Ю.В., до 5 хв.).

7. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення реалізації спільного Громадської ради при МНС України та Групи компаній «Фокстрот» соціального проекту «Школа безпеки: популяризація правил безпечної життєдіяльності дітей раннього шкільного віку в соціумі» шляхом поширення мультсеріалу «Фокс і Трот спішать на допомогу!» на всеукраїнському та регіональних рівнях і проведення тематичних заходів у навчальних закладах (Негрієнко А.О., до 5 хв.).

8. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення умов для невідкладного виїзду пожежно-рятувальних підрозділів до місць пожеж (Шмерего О.Б., до 5 хв.).

9. Звіт про роботу Секретаріату Громадської ради при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

10. Припинення членства в Громадській раді при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

11. Визначення дати чергового засідання Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 3 хв.).

12.  Різне.

Телефон для довідок: 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради