Повідомлення щодо засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України

04 липня 2012 року о 17.00 год. в приміщенні Українського Гідрометеорологічного центру Міністерства надзвичайних ситуацій України в кімнаті №5, на першому поверсі, за адресою: м. Київ, вул. Золотоворітська, 6-в (метро Золотоворітська)  відбудеться засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України.

Явка усіх члені Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України обов’язкова.

Запрошуються члени Громадської ради при МНС України, які бажають брати участь у роботі Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 16.40 год. до 16.55 год. у день проведення засідання.                                                                                                

                                                                                                                         Проект

Порядок денний

засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним

ситуаціям Громадської ради при МНС України.

На розгляд засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України пропонуються такі питання:

1. Обговорення та затвердження Порядку денного засідання Комітету.

2. Виконання Плану дій Комітету з питань надзвичайних ситуацій Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України за 2 квартал 2012 року.

3. Розгляд Плану дій Комітету з питань надзвичайних ситуацій Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України на 3 квартал 2012 року.

 3.Розгляд звернення Голови Комітету з реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України до Управління внутрішнього аудиту, безпеки, запобігання та виявлення корупції МНС України та до Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України. Доповідь  Голови Комітету з реагування на НС Середи О.І. Обговорення даного питання.

4. Різне.

Регламент виступів від 5 до 10 хвилин.

Орієнтовний час закінчення засідання – 18.00 годин.

Телефон для довідок: 095-270-12-05

Леонтієв Олександр Іванович, Голова Комітету