Засідання Робочої групи з підготовки проектів документів Громадської ради при МНС України

12 серпня 2011 року о 10 годині у приміщенні Центру управління в надзвичайних ситуаціях відбулося засідання Робочої групи з підготовки проектів документів Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України.

 

До  участі  у  засіданні  долучився  представник  Міністерства – помічник Міністра Валерій Рева.

Члени робочої групи розглянули та обговорили питання порядку денного, запропонованого головою Робочої групи Олегом Олійником.

Серед розглянутих питань були: обговорення письмових пропозицій щодо проекту Положення про Громадську раду (розробленого Олегом Олійником), а також щодо організаційної структури Громадської ради та структури її робочих органів (запропонованих Борисом Платкевичем та Олегом Олійником), обговорення письмових пропозицій щодо проекту Регламенту Громадської ради при МНС України (розробленого Олександром Шмерегою). Також слушні пропозиції щодо розробки документації Громадської ради надійшли і від  Алли Негрієнко та Юрія Перести.

Після активного обговорення визначених порядком денним питань членами Робочої групи було схвалено проекти Положення про Громадську раду при МНС України та організаційної структури Громадської ради, а також взято за основу проекти структури її робочих органів і Регламенту Громадської ради при МНС України та вирішено їх доопрацювати за участі, відповідно, всіх членів Громадської ради та членів Робочої групи. Наразі проект Положення про Громадську раду при МНС України надано Міністерству для погодження.  

             

Юлія Олійник, прес-секретар ГР при МНС України