Повідомлення щодо проведення організаційного засідання Ініціативної групи з розробки Закону України «Про громадські об’єднання»

На виконання рішення учасників 9 серпня 2012 Круглого столу Громадської ради при МНС України та Міністерства надзвичайних ситуацій України, Громадської ради при Держтехногенбезпеки України та Державної інспекції техногенної безпеки України: «Забезпечення державою Україна конституційного права людей на свободу об’єднання у громадські організації», присвяченого громадському обговоренню питання щодо необхідності внесення змін до Закону України «Про громадські об’єднання», сформована Ініціативна група з розробки та забезпечення супроводу нової редакції Закону України «Про громадські об’єднання».

Бажаючі долучитися до роботи Ініціативної групи, можуть надсилати свої пропозиції на grmns@meta.ua.

Організаційне перше засідання Ініціативної групи відбудеться 22 серпня 2012 з 15.00 до 17.30 у залі Колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара, 55а .

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 до 14.55 у день проведення засідання.

Членам Ініціативної групи для реєстрації мати при собі паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу.

Проект Порядку денного засідання:

1. Звіт Координатора Ініціативної групи.

2. Затвердження складу Ініціативної групи.

3. Обрання Голови Ініціативної групи.

4. Обрання Заступника Голови Ініціативної групи.

5. Обрання Секретаря Ініціативної групи.

6. Обговорення та затвердження Плану дій Ініціативної групи.

7. Обговорення та затвердження Регламенту Ініціативної групи.

8. Формування та затвердження Концепції проекту Закону України «Про громадські об’єднання».

9. Обговорення матриці проекту Закону України «Про громадські об’єднання».

10. Визначення дати, часу та місця наступного засідання Ініціативної групи.

11. Різне.

Просимо свої пропозиції щодо Порядку денного та, зокрема кандидатури Секретаря Ініціативної групи, надсилати на grmns@meta.ua до 18.00 20 серпня 2012.

Пропонуємо:

 

Олег Володимирович Олійник,

координатор Ініціативної групи та

Голова Громадської ради при МНС України

+380 (44) 247 32 21

+380 (67) 500 14 30

Один комментарий к “Повідомлення щодо проведення організаційного засідання Ініціативної групи з розробки Закону України «Про громадські об’єднання»

  1. Олег Олійник

    Свобода — не просто слово, — це дія, процес, життя, природа людини. Основна мета Ініціативної групи не розробити нову редакцію Закону України «Про громадські об’єднання», замість того, що набрав чинності в поточному році. Місія групи однодумців: свідомо сформувати суспільний запит на якісно нове мислення категоріями людяності та сприйняття свободи як людської природної цінності. А врешті-решт, як наслідок спільних таких дій, розробити новітній закон про свободу об’єднання людей за корисними суспільними інтересами. Відтак, новий закон буде наскрізь пронизаний свободою та природним правом. Закон про свободних людей в динаміці. Отож, основна мета Ініціативної групи — розробити живий Закон України «Про громадські об’єднання». Наразі на основі такого закону за доброї волі людей нарешті зможе відбутися громадянське суспільство як передумова формування людської держави.

Обсуждение закрыто.