Повідомлення щодо проведення засідання Громадської ради при МНС України (ОНОВЛЕНО)

5 грудня 2012 о 15.00 в залі Колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться чергове засідання Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 до 14.55 у день проведення засідання.

До 18.00 год. 3 грудня 2012 на grmns@meta.ua слід надіслати підтвердження щодо участі у засіданні.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні, заздалегідь в електронному вигляді повідомте про поважність причини та забезпечте участь свого повноважного представника. 

Проект Порядку денного засідання:

1. Вступне слово Першого заступника Міністра надзвичайних ситуацій України Бута В.П.

2. Громадське обговорення проекту Плану роботи Міністерства надзвичайних ситуацій України на 2013 рік (.doc) (Бойко А.П., директор Департаменту організаційно-контрольної роботи, до 15 хв.).

3. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на 2013 рік (.doc) (Олійник О.В., до 10 хв.).

4. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на  I квартал 2013 року (.doc) (Платкевич Б.С., до 5 хв.).

5. Розгляд і затвердження пропозицій до орієнтовного плану проведення МНС України консультацій з громадськістю на 2013 рік (Олійник О.В., до 5 хв.).

6. Громадська оцінка екологічної політики в Україні (Марушевський Г.Б., директор Науково-дослідного інституту екологічної політики та збалансованого розвитку, керівник Відділу екологічної політики Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, кандидат філософських наук, до 15 хв.).

7. Інформація щодо роботи Ініціативної групи громадських рад з розробки та забезпечення супроводу нової редакції Закону України «Про громадські об’єднання» (Лилик С.В., Мусій О.С., до 10 хв.).

8.  Переобрання секретаря Громадської ради при МНС України (Кликов О.В., Урусікова І.С., до 5 хв.).

9. Визначення дати чергового засідання Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 3 хв.).

10.  Різне.

Пропозиції до Порядку денного та проекти протокольних рішень пропонованих питань (оформлені відповідно до п. 3.12. Регламенту Громадської ради при МНС України) приймаються до 18.00 3 грудня 2012 на grmns@meta.ua.

Телефон для довідок: 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради