Повідомлення щодо проведення засідання Громадської ради при МНС України

9 жовтня 2012 року о 16.00 в залі Колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться засідання Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 15.30 до 15.55 у день проведення засідання.

До 18.00 год. 8 жовтня 2012 року на grmns@meta.ua слід надіслати підтвердження щодо участі у засіданні.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні, заздалегідь в електронному вигляді повідомте про поважність причини та забезпечте участь свого повноважного представника за довіреністю. 

Проект Порядку денного засідання:

1. Вступне слово Виконуючого обов’язки Міністра надзвичайних ситуацій України Бута В.П.

2. Інформація про План діяльності Міністерства надзвичайних ситуацій України на 2013 плановий та 2014-2015 бюджетні періоди, що настають за плановим (.pdf) (Губич С.І., до 10 хв.).

3. Інформація щодо правового супроводу проекту Закону України «Про Основні засади державної політики у сфері профілактики травматизму невиробничого характеру» (Шостак Л.Й., Маринюк В.В., до 10 хв.).

4. Звіт про роботу Робочої групи з забезпечення реалізації спільного Громадської ради при МНС України, Міністерства та Групи компаній «Фокстрот» соціального проекту «Школа безпеки: популяризація правил безпечної життєдіяльності дітей раннього шкільного віку в соціумі» шляхом поширення мультсеріалу «Фокс і Трот спішать на допомогу!» (Негрієнко А.О., Белецька А.В., до 10 хв.).

5. Інформація щодо роботи Ініціативної групи громадських рад з розробки та забезпечення супроводу нової редакції Закону України «Про громадські об’єднання» (Порівняльна таблиця до Закону України «Про громадські об’єднання» (.doc) (Лилик С.В., Олійник О.В., до 15 хв.).

6. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на IV квартал 2012 року (.doc) (Олійник О.В., до 5 хв.).

7. Організаційні питання про припинення членства та заміну членів складу Громадської ради при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

8. Визначення дати чергового засідання Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 3 хв.).

9.  Різне.

Пропозиції до Порядку денного та проекти протокольних рішень пропонованих питань (оформлені відповідно до п. 3.12. Регламенту Громадської ради при МНС України) приймаються до 18.00 4 жовтня 2012 року на grmns@meta.ua.

Телефон для довідок: +380 (44) 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради