Повідомлення щодо проведення засідання Правління Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України

23 лютого 2012 року о 15.00 год. у кімнаті № 5 на 1 поверсі приміщення Українського гідрометеорологічного центру МНС України за адресою: м. Київ, вул. Золотоворітська, 6б відбудеться засідання Правління Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 год. до 14.55 год. у день проведення засідання.

На засідання Правління головам Комітетів слід принести оригінали протоколів засідань відповідних Комітетів. У випадку неможливості бути присутнім на засіданні Правління, повідомте заздалегідь та надішліть свої пропозиції в електронному вигляді. 

Проект Порядку денного засідання:

1. Формування проекту Плану дій Громадської ради при МНС України на 2012 рік (Платкевич Б.С., 5 хв.).

2. Формування проекту Плану дій Громадської ради при МНС України на перший квартал 2012 року (Платкевич Б.С., 5 хв.).

3. Організація проведення спільного членів Громадської ради при МНС України з представниками Міністерства громадського обговорення за Круглим столом на тему: «Створення на базі Міністерства надзвичайних ситуацій України єдиного органу управління щодо впровадження системи протимінної діяльності та її реалізації в Україні» (Леонтієв О.І, 5 хв.).

4. Організація облаштування та ефективного використання приміщення Громадської ради при МНС України за адресою: м. Київ, вул. Золотоворітська, 6б, к. 5 (Олійник О.В., Кликов О.В., 15 хв.).

5. Надання пропозицій до проекту Плану практичних заходів щодо реалізації пріоритетних завдань Міністерства надзвичайних ситуацій України у 2012 році  (пріоритет VIII. Дієва співпраця з інститутами громадянського суспільства)            (Олійник О.В., 5 хв.).

6. Про незадовільний стан протидимного захисту будинків підвищеної поверховості та невідкладні дії щодо забезпечення безпеки їхніх мешканців. Заходи відновлення працездатності систем протидимного захисту у будівлях підвищеної поверховості міст України (Шмерего О.Б., 5 хв.).

7.  Різне.

Телефон для довідок: 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради