Повідомлення щодо засідання Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України за Круглим столом «Роль Громадської ради при МНС України у забезпеченні безпеки людини в Україні»

16 листопада 2011 року о 13.00 год. в залі колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться засідання Громадської ради при МНС України за Круглим столом на тему: «Роль Громадської ради при МНС України у забезпеченні безпеки людини в Україні».

Реєстрація учасників засідання – з 12.45 год. до 12.55 год. у день проведення засідання.

Учасникам засідання для реєстрації мати при собі паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу.

Мета заходу: Досягнення розуміння, що найвища цінність – це людські стосунки у дусі доброї волі та істинного братерства, які народжуються лише у спільній діяльності.

Питання до обговорення:

1. Загальнолюдська потреба в гуманізації державної політики з питань безпеки людини в Україні (запобігти, врятувати, допомогти).

2. Громадська рада при МНС України – колектив громадян-партнерів та однодумців-добровольців, які зголосилися формувати ефективну державну політику України.

3. Колективне та самовиховання успішних лідерів – лобістів громадських інтересів, щоби вони стали державною політикою.

4. Започаткування культури спілкування через діалог для досягнення консенсусу у справі формування та реалізації державної політики безпеки людини в Україні.

5. Безпека людини в Україні – як результат ефективної та впливової проектної діяльності Громадської ради при МНС України спільно з Міністерством.

 

Телефон для довідок: 5854472. 

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради