Перші кроки до співпраці МНС України та Громадської ради зроблено

Відбулося засідання Робочої групи з підготовки проектів документів Громадської ради при МНС України. У Порядку денному основним стало питання про погодження Положення про Громадську раду при МНС України.

Зважаючи на тривалий процес погодження проекту Положення з Міністерством, до участі у засіданні Робочої групи були запрошені головний спеціаліст Відділу зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Олег Венжик, начальник Управління правового забезпечення Роман  Поворозник та помічник Міністра надзвичайних ситуацій України Валерій Рева.

Присутність на засіданні і членів Громадської ради, і представників Міністерства, показує, що принцип партнерської співпраці, закладений в основу діяльності Громадської ради ще на етапі її творення, почав діяти.

Учасники засідання уповноважили Олександра Кликова, Олега Олійника, Бориса Платкевича та Олександра Шмерего забезпечити завершення процесу погодження Положення про Громадську раду при МНС України.

Другим важливим питанням обговорення став проект Плану дій Громадської ради при МНС України на четвертий квартал 2011 року.

Голова Робочої групи Олег Олійник запропонував для обговорення та схвалення проект заходів, запланованих до кінця 2011 року, а також зауважив, що вперше до Плану дій МНС України внесено розділ про співпрацю з Громадською радою.  

 

Юлія Олійник, прес-секретар ГР при МНС України