Комітет з питань запобігання надзвичайним ситуаціям визначився з подальшим планом дій

Комітет з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України провів засідання 4 липня 2012 року.

У роботі взяли участь Голова Комітету Олександр Леонтієв, Ярослав Андрійків, Інна Баранівська, Алла Негрієнко, а також Голова Комітету з питань реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам Олександр Середа і прес-секретар Юлія Олійник.

Учасники винесли на розгляд та обговорення питаня Планів дій Комітету на другий та третій квартали 2012 року.

Олександр Леонтієв проінформував присутніх про стан виконання Плану дій на другий квартал, зокрема щодо питань створення на базі МНС органу управління з впровадження системи протимінної діяльності та її реалізації в Україні, безпеки 30-кілометрової зони чорнобильської атомної електростанції та ін.

Учасники засідання розглянули План дій Комітету на третій квартал, до якого увійшли завдання з другого кварталу, що потребують виконання або доопрацювання.

Крім того, було заслухано та розглянуто звернення Олександра Середи, Голови Комітету з реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам Громадської ради при МНС України, до Управління внутрішнього аудиту, безпеки, запобігання та виявлення корупції МНС України та Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України.

Зважаючи на численні звернення Громадської ради та окремих її членів до Міністерства надзвичайних ситуацій, Алла Негрієнко виступила з пропозицією підвести підсумки співпраці Міністерства з Громадською радою.

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України

Один комментарий к “Комітет з питань запобігання надзвичайним ситуаціям визначився з подальшим планом дій

  1. Олег Олійник

    Потужно діючий Комітет з амбітним складом учасників, очолюваний мудрим Чоловіком та оперативно інформуючим прес-секретарем!

Обсуждение закрыто.