Повідомлення щодо проведення Громадською радою спільно з Міністерством надзвичайних ситуацій України Круглого столу: «Пріоритетні завдання МНС щодо формування та реалізації державної політики у визначеній сфері повноважень на 2012 рік»

18 січня 2012 року о 14.30 год. в актовому залі на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться спільне членів Громадської ради та представників Міністерства засідання за Круглим столом на тему: «Пріоритетні завдання МНС щодо формування та реалізації державної політики у визначеній сфері повноважень на 2012 рік».

Реєстрація учасників засідання – з 14.15 год. до 14.25 год. у день проведення засідання.

Учасникам засідання для реєстрації мати при собі паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу.

Мета заходу: громадське обговорення проекту Пріоритетних завдань МНС щодо формування та реалізації державної політики у визначеній сфері повноважень на 2012 рік і розробка відповідних пропозицій.

Питання до обговорення:

1. Підвищення рівня цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

2. Забезпечення готовності сил МНС до дій за призначенням та ефективності реагування на надзвичайні ситуації.

3. Здійснення превентивних заходів щодо запобігання надзвичайним ситуаціям.

4. Створення та впровадження системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (Система 112).

5. Забезпечення реалізації державної політики з промислової безпеки, охорони праці, державного гірничого нагляду, охорони надр та державного регулювання у сфері безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення.

6. Забезпечення ефективного захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та реабілітації територій, що зазнали радіоактивного забруднення.

7. Здійснення заходів щодо зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему, реалізація стратегічних напрямків у сфері поводження з радіоактивними відходами.

Телефон для довідок: 5854472.

 

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради