Повідомлення про дев’яте засідання Громадської ради при МНС України

4 квітня 2013 року об 11.00-13.00 в актовому залі на 2 поверсі приміщення Державної служби України з надзвичайних ситуацій за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться чергове дев’яте засідання Громадської ради при МНС України щодо забезпечення державної політики сприяння розвиту громадянського суспільства, дитячої творчості та безпеки людини, зокрема шляхом запобігання загибелі людей на водних об’єктах України.

Реєстрація учасників засідання – з 10.30 до 10.55 у день проведення засідання.

До 15.00 год. 3 квітня 2013 року на grmns@meta.ua слід надіслати підтвердження щодо участі у засіданні.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні, заздалегідь в електронному вигляді повідомте про поважність причини та забезпечте участь свого повноважного представника.

Проект Порядку денного засідання:

1. Вступне слово Заступника Міністра, голови комісії з проведення реорганізації МНС України Квашука В.П.

2. Звіт про роботу Громадської ради при МНС України за 2012 рік (Олійник О.В., до 20 хв.).

3. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на ІІ квартал 2013 року (.doc) (Платкевич Б.С., до 10 хв.).

4. Про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці» (Негрієнко А.О., до 10 хв.).

5. Про інформаційно-правову безпеку офіційного сайту Громадської ради при МНС України «Безпека Людини» (Олійник О.В., до 10 хв.).

6. Впровадження центральними та місцевими органами виконавчої влади Спеціальної програми підготовки (перепідготовки) рятувальників (плавців-рятувальників) рятувальних постів у місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах України (Середа О.І., до 10 хв.).

7. Організаційне питання про припинення членства в Громадській раді при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

8. Визначення дати чергового засідання Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 3 хв.).

9.  Різне.

Пропозиції до Порядку денного та проекти протокольних рішень пропонованих питань (оформлені відповідно до п. 3.12. Регламенту Громадської ради при МНС України) приймаються до 18.00 2 квітня 2013 року на grmns@meta.ua.

Телефон для довідок: +380 (44) 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради

Один комментарий к “Повідомлення про дев’яте засідання Громадської ради при МНС України

  1. Олег Олійник

    Шановні колеги, щиро закликаю взяти участь у звітному засіданні Громадської ради! Бо лише разом та гуртом зможемо адекватно оцінити та підвести підсумки нашої спільної річної роботи та правильно спрогнозувати подальший розвиток співдружности та громадської діяльности як у форматі громадських рад, так і в громадянському суспільстві України.

Обсуждение закрыто.