Повідомлення щодо проведення засідання Правління Громадської ради при МНС України (ОНОВЛЕНО)

31 липня 2012 року об 11.00 у приміщенні Громадської організації «Український союз пожежної та техногенної безпеки» за адресою: м. Київ, вул. Перемоги, 123, 5 поверх відбудеться засідання Правління Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 10.30 до 10.55 у день проведення засідання.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні Правління, повідомте про це заздалегідь та надішліть свої пропозиції засіданню в електронному вигляді. 

Проект Порядку денного засідання:

1. Оптимізація роботи Секретаріату Громадської ради при МНС України.

2. Організація проведення Громадською радою при МНС України спільно з МНС України громадського обговорення питання щодо необхідності внесення змін до Закону України «Про громадські об’єднання».

3. Вивчити питання щодо можливості звернення Громадської ради при МНС України до Верховної Ради України з запитом про реєстрацію народним депутатом Василенком С.В. законопроекту зі змістом, аналогічним з проектом Закону України «Про основні засади державної політики у сфері профілактики травматизму невиробничого характеру».

4. Зробити запит до МНС щодо проведення заходів по створенню в Міністерстві водолазної служби та інформування про це Громадської ради.

5. Розгляд звернення Середи О.І. до Правління Громадської ради і прийняття відповідного рішення, щодо виявлення проявив корупції з боку начальника САРЗ ГТУ МНС в м. Києві Перебійчука В.А.

6. Різне.

Пропозиції до порядку денного приймаються до 16.00 30 липня 2012 року.

Телефон для довідок: 247 32 21.

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради