Увага! Оновлено порядок денний п’ятого засідання Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України

Додатково повідомляємо, що на засіданні Правління 27 березня 2012 року було доповнено проект порядку денного п’ятого засідання Громадської ради, яке відбудеться 30 березня 2012 року о 15.00 год. у залі колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ,  вул. О. Гончара, 55а.

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 год. до 14.55 год. у день проведення засідання.

Засідання розпочнеться вчасно.

ПРОЕКТ

Порядок денний засідання Громадської ради

при МНС України 30.03.2012 р.:

1. Організаційні питання про припинення членства та прийняття нових членів до складу Громадської ради при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

2. Переобрання секретаря Громадської ради при МНС України (Кликов О.В., до 5 хв.).

3. Обрання Заступників Голови Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 5 хв.).

4. Звіт про роботу Громадської ради при МНС України за 2011 рік (Олійник О.В., до 10 хв.).

5. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на 2012 рік (Платкевич Б.С., до 5 хв.).

6. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на І квартал 2012 року (Платкевич Б.С., до   5 хв.).

7. Розгляд і затвердження Плану дій Громадської ради при МНС України на ІІ квартал 2012 року (Платкевич Б.С., до 5 хв.).

8. Про створення на базі Міністерства надзвичайних ситуацій України єдиного органу управління щодо впровадження системи протимінної діяльності та її реалізації в Україні (Радник Міністра Пакулько В.Г., до 10 хв.).

9. Про проект Закону України «Про основні засади державної політики у сфері профілактики травматизму невиробничого характеру» (начальник відділу медико-біологічного захисту та профілактики невиробничого травматизму Управління медичного забезпечення та з питань створення і впровадження Системи 112 Маринюк В.В., до   10 хв.)

10. Розгляд і затвердження визначених членами Комітетів пріоритетів роботи Громадської ради при МНС України на 2012 рік і формування робочих груп для продуктивної реалізації пріоритетів у форматі проектів (Леонтієв О.І., до 5 хв.).

11. Визначення дати чергового засідання Громадської ради при МНС України (Олійник О.В., до 5 хв.).

12. Різне.

О.В. Олійник, Голова Громадської ради