Повідомлення щодо проведення Громадською радою спільно з МНС України Круглого столу на тему: «Сьогодення та майбутнє людини та Чорнобильської зони відчуження»

24 квітня 2012 року о 15.00 год. в залі Колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: Київ,  вул. О. Гончара, 55а відбудеться організоване членами Громадської ради та представниками Міністерства засідання за Круглим столом на тему: «Сьогодення та майбутнє людини та Чорнобильської зони відчуження».

Реєстрація учасників засідання – з 14.30 год. до 14.55 год. у день проведення засідання.

Учасникам засідання для реєстрації мати при собі паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу.

До участі у заході запрошені:

Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження В.І. Холоша, члени Громадської ради при ДАЗВ, Голова Державної інспекції техногенної безпеки України Е.М. Улинець, члени Громадської ради при Держтехногенбезпеки, Президент державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» Ю.О. Недашковський.

Мета заходу: отримання та обговорення інформації про реальний стан справ щодо Чорнобильської зони відчуження та експлуатації атомних електростанцій України, виявлення існуючих проблем і запропонування можливих шляхів їх вирішення, а також координування спільних дій з метою забезпечення ефективності співробітництва між усіма заінтересованими сторонами у справі формування та реалізації державної політики у сфері безпеки людини та захисту від надзвичайних ситуацій.

ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ 

15:00 Вступне слово організаторів:Першого заступника Міністра надзвичайних ситуацій України В.П. Бута,Голови Громадської ради при МНС України О.В. Олійника
  Виступи:
15:10 Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження В.І. Холоші
15:25 Голови Державної інспекції техногенної безпеки України Е.М. Улинця
15:40 Президента державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» Ю.О. Недашковського
15:55 Питання виступаючим, дискусія
16.45 – 17.00 Пропозиції учасників Круглого столу та прийняття резолюції

Телефон для довідок: 2473221. 

Олег Володимирович Олійник, Голова Громадської ради

 

Повідомлення щодо проведення Громадською радою спільно з МНС України Круглого столу на тему: «Сьогодення та майбутнє людини та Чорнобильської зони відчуження»: 3 комментария

  1. Олег Олійник

    Шановні колеги, друзі! До зустрічі за Круглим столом!

  2. Олександр

    Доброго дня шановні друзі та колеги! Як на мою думку цей Круглий стіл мав дуже велике значення для тих хто представляє інтереси безпеки життя в Україні. Натомість дуже важливе питання було розглянуто щодо вшанування пам’ті тих хто не дивлячись на загрозу власному життю йшов вперед та вів боротьбу зі страшним лихом. Ми маємо щиро завдячити тим людям які загинули під час ліквідації цієї страшної аварії на ЧАЕС та сподіватись, що таке лихо більше не спіткає ні нашу ні будь яку іншу країну.

Обсуждение закрыто.