Продовження діяльності Громадської ради при МНС України прогнозовано віднайшло підтримку керівництва Міністерства

Громадська рада при МНС України поінформувала Заступника Міністра, голову комісії з проведення реорганізації Міністерства надзвичайних ситуацій України Василя Квашука про те, що на підставі принципу верховенства людини, ст. ст. 3, 5, 8, 38 Конституції України, п. п. 1, 2 постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», п. п. 1.1, 2.1, 2.2, 3.2, 10.12 Положення про Громадську раду при МНС України та п. п. 3.10, 3.22, 10.1 Регламенту Громадської ради – рішенням Громадської ради від 08.07.2013 № 10/1 продовжено строк її діяльності до закінчення строку проведення реорганізації Міністерства.

У відповідь пан Квашук зауважив на напрацьованих традиціях плідної співпраці Міністерства з Громадською радою у сфері забезпечення політики безпеки людини в Україні та висловив своє бажання брати участь у всіх засіданнях Громадської ради.

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України

Один комментарий к “Продовження діяльності Громадської ради при МНС України прогнозовано віднайшло підтримку керівництва Міністерства

  1. Олег Олійник

    Справжнім людським ініціативам властиво продовжуватися та розвиватися в Україні.

Обсуждение закрыто.