Повідомлення щодо засідання Комітету Громадської ради з реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам

20 березня 2013 о 16.00 у приміщенні Громадської ради при МНС України за адресою:   м. Київ, вул. Золотоворітська, 6Б, каб. 5 відбудеться засідання Комітету Громадської ради з реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам щодо забезпечення державної політики безпеки людини, зокрема шляхом запобігання загибелі людей на водних об’єктах України.

Реєстрація учасників засідання – з 15.30 до 15.55 у день проведення засідання.

У випадку неможливості бути присутніми на засіданні, заздалегідь в електронному вигляді повідомте про поважність причини та забезпечте участь свого повноважного представника. 

Проект Порядку денного засідання:

1. Впровадження в Україні Спеціальної програми підготовки (перепідготовки) матросів-рятувальників та плавців-рятувальників рятувальних постів у місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах України.

2. Громадська експертиза постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2002 № 264 «Про затвердження Порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах».

3. Призначення дати, часу та місця чергового засідання Комітету.

4. Різне.

Орієнтовний час закінчення засідання – о 17.30.

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради

Один комментарий к “Повідомлення щодо засідання Комітету Громадської ради з реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам

  1. Олександр

    Засідання Комітету це крок до визначення та реалізації громадської думки, щодо консолідації суспільства у напрямку безпечного існування та інформування громадськості про імовірні надзвичайні ситуації.

Обсуждение закрыто.