Новорічне привітання від Управління забезпечення ОРС ЦЗ МНС України (Аудіо, Відео)

Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України відзначило наступаючі Новий рік та Різдво Христове святковим концертом.

Урочистості відбулися 27 грудня 2012 року в залі «Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі».

З наступаючими святами гостей привітав Начальник Управління забезпечення ОРС ЦЗ МНС України Андрій Олішевський.

«За цей рік нашими зусиллями зроблено дуже багато», — сказав Андрій Олішевський, зауважуючи на здобутках першого року існування Управління як самостійного підрозділу. — «Внесок кожного у цю роботу дуже великий, за що я хочу усім подякувати і побажати не здавати своїх позицій з робочої точки зору». За його словами, період реформувань та перетворень завершено, і час продовжувати плідну роботу на основі усіх напрацювань.

Привітавши присутніх зі святами, від імені колективу Управління і Міністерства пан Андрій побажав здійснення усіх запланованих досягнень, здоров’я та щастя у новому році.

До привітань приєдналися оркестр та солісти Центру музичного мистецтва МНС України, подарувавши гостям святковий концерт.

Оркестр Центру музичного мистецтва МНС України (.mp3 2:03 1.87 Mb)

 

                       

                      

Напередодні, співробітники Управління забезпечення ОРС ЦЗ МНС України гостювали у дитячому будинку «Колиска дитячої надії» села Новосілки, де привітали маленьких українців з Днем Святого Миколая.

                                                       

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України

Один комментарий к “Новорічне привітання від Управління забезпечення ОРС ЦЗ МНС України (Аудіо, Відео)

  1. Олег Олійник

    Тепле привітання, яскравий концерт та, як завжди, фаховий фото-аудіо-репортаж!

Обсуждение закрыто.