Перше місце у номінації Продукція захисту від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

Підбиття підсумків Конкурсу на кращу протипожежну та аварійно-рятувальну продукцію відбулося у рамках ділової програми ІХ Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ПожТех-2012», що проходив у Києві 26-28 вересня 2012 року.

9-й Конкурс на кращу протипожежну та аварійно-рятувальну продукцію в сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру організовано Міністерством надзвичайних ситуацій України.

У номінації Продукція захисту від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, у розділі Засоби, перше місце посіло ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕК».

Приємно те, що ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕК» є членом Асоціації «Учасників програми раннього виявлення та оповіщення випадків виникнення надзвичайних ситуацій на Україні», яка входить до складу Громадської ради при МНС України.

Асоціація «ПРВО», яку у Громадській раді представляє Олександр Леонтієв, створена підприємствами, що виробляють датчики та прилади для автоматичного контролю довибухонебезпечних концентрацій газових компонентів у повітрі та контролю за рівнем вибухонебезпечних рідин та газів, а також концентратори універсальні, що збирають інформацію про небезпечні параметри на об’єкті і передають інформацію про стан небезпечних факторів на пульти МНС.

ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕК» на українському ринку безпеки людини пропонує сучасне, високотехнологічне рішення по організації комплексу систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій і сповіщення людей у разі їхнього виникнення на потенційно-небезпечних об’єктах.

Компанія має 5-річний досвід у роботі з потенційно-небезпечними об’єктами будь-якої складності, має власну запатентовану технологію організації систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій і є лідером серед виробників сертифікованого обладнання СРВНС на ринку України.

ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕК» розроблені більше 500 проектів, впроваджені понад 200 Комплексів СРВЧС для різного роду об’єктів, серед яких хімічно небезпечні об’єкти, нафтові та газові сховища, АЗС, ГРП та ін.

Вітаємо Євгена Телюка, Директора ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕК», із заслуженою перемогою у Конкурсі та сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю у рамках роботи Асоціації «ПРВО» у складі Громадської ради при МНС України.

Юлія Олійник, прес-секретар Громадської ради при МНС України