Звернення щодо надзвичайної ситуації у Дніпропетровську (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 27 квітня 2012 року у Дніпропетровську сталися чотири вибухи (повідомляє МНС). Неофіційні дані щодо 10 вибухів не підтвердилися.  Вибухівки закладено в урни для сміття на проспекті Карла Маркса. На місці працюють фахівці МНС, СБУ та МВС України. Причини теракту і кількість постраждалих з’ясовуються. За офіційною інформацією, травмовано 27 осіб, загрози їхньому життю наразі немає.

Від імені Громадської ради при МНС України висловлюємо занепокоєння ситуацією у Дніпропетровську і закликаємо усіх громадян та людей, що перебувають на території України, бути обережними, дбати про свою безпеку та безпеку оточуючих і близьких.

Люди України мають усвідомити своє право на гідність, безпеку, здоров’я і життя, щоби не дозволяти надзвичайним ситуаціям, спричиненим людськими ганебними діями, траплятися у житті країни, загрожуючи людині та підриваючи репутацію держави на міжнародному рівні.

Секретаріат Громадської ради при МНС України

Один комментарий к “Звернення щодо надзвичайної ситуації у Дніпропетровську (ОНОВЛЕНО)

  1. Олег Олійник

    Безпека це природній індивідуальний процес. Безпека людини залежить від глибини відчуття та усвідомлення людиною своєї безпеки, інших людей. Від індивідуального розуміння безпеки кожним залежить її філософія, культура, політика та, врешті-решт, стан безпеки суспільства, держави, світу. Мабуть-що процес осмислення та візуалізації для декого не такий вже й легкий. Отож, отой дехто і вдається до терактів, — просто так, для кращого розуміння шляхом експерименту. Така, наразі, його культура небезпеки!.. Люди, будьмо обачливими: навкруги такі різні люди!

Обсуждение закрыто.