Увага! Повідомлення щодо проведення засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС з уточненнями

15 лютого 2012 року о 17.00 год. в залі колегії на 2 поверсі приміщення Міністерства надзвичайних ситуацій України за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара, 55а відбудеться засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України.

Явка усіх члені Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України обов’язкова.

Запрошені: Помічники Міністра Казьмін В.М. і Рева В.Г., Радник Міністра Пакулько В.Г., Голова Комітету з питань реагування на надзвичайні ситуації та сприяння діяльності аварійно-рятувальним службам Середа О.І.

Запрошуються члени Громадської ради при МНС України, які бажають брати участь у роботі Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України.

Реєстрація учасників засідання – з 16.40 год. до 16.55 год. у день проведення засідання.                                                                                                

                                                                                                                         Проект

Порядок денний

засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним

ситуаціям Громадської ради при МНС України.

 

На розгляд засідання Комітету з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Громадської ради при МНС України пропонуються такі питання:

1. Обговорення та затвердження Порядку денного засідання Комітету.

2. Про організацію впровадження та реалізації протимінної діяльності на території України, участі в миротворчих операціях під егідою ООН і відповідної взаємодії між міністерствами та відомствами (Радник Міністра Пакулько В.Г., 10 хв.).  

3.Обговорення Пріоритетних завдань МНС України на 2012 рік, сформованих на засіданні 18 січня 2012 року Круглого столу членів Громадської ради та представників Міністерства та схвалених 26 січня 2012 року на засіданні Колегії МНС України, – та визначення пріоритетних напрямів діяльності Комітету (заступник Голови Комітету Стогній М.В., 5 хв.).

4. Про забезпечення права на доступ до достовірної інформації про технічний стан споруд Київської ГЕС, зокрема надійності дамби та загрози виникнення надзвичайної ситуації з руйнуванням споруди та катастрофічного затоплення територій, населених пунктів України (Голова Комітету Леонтієв О.І., 10 хв).

5. Різне.

Орієнтовний час закінчення засідання – 18.30 год.

Телефон для довідок: 063 724 71 60 Урусікова Ірина Сергіївна, секретар  Комітету.

Леонтієв Олександр Іванович, Голова Комітету