До уваги членів Ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при МНС України

Запрошуємо членів Ініціативної групі з підготовки установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при Міністерстві надзвичайних ситуацій України, взяти участь 05.07.2011 р. о 10.00 год. в черговому засіданні, що відбудеться в актовому залі Міністерства за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара, 55а.

 

Порядок денний: 

  1. Про розгляд додаткових документів, наданих Київською міською громадською організацією «Громадська рада Національної безпеки і оборони» на пропозицію Ініціативної групи.
  2. Про розгляд документів 5 інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах, що надійшли до Ініціативної групи після 27.06.2011 р., тобто сплину терміну їх приймання.
  3. Про затвердження списку учасників установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  4. Про затвердження бюлетеня для голосування за кандидатів на членство в Громадській раді при МНС України.
  5. Про визначення та затвердження пропозиції кандидатури головуючого установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  6. Про визначення та затвердження пропозиції кандидатури секретаря установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  7. Про формування та затвердження складу мандатної комісії установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  8. Про формування та затвердження пропозиції до складу лічильної комісії установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  9. Про формування та затвердження проекту порядку денного установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  10. Про формування та затвердження проекту регламенту установчих зборів по обранню складу Громадської ради при МНС України.
  11. Про визначення та затвердження пропозиції щодо кількісного складу Громадської ради при МНС України.
  12. Про затвердження Концепції дієвої Громадської ради при МНС України.
  13. Різне.

Голова Ініціативної групи Олійник Олег Володимирович

O.V.Oliynyk@mns.gov.ua, тел. 5854472, 0675001430